Algemeen

Stam & Co is een all-round aannemingsbedrijf van kabel- en leidingwerken. Landelijk opererend, flexibel en veelzijdig, met ruim honderdtachtig geschoolde medewerkers. Eén van de speerpunten van Stam & Co is een opdrachtgever zonder zorgen. Naast flexibiliteit hecht Stam & Co zeer veel belang aan het leveren van kwaliteit en veiligheid.  

We kennen 2 projectbedrijven en een ondersteunende BV:
Stam & Co Infratechniek B.V. - BTWnr NL006531246B01
Stam & Co Leidingwerken B.V. - BTWnr NL004012203B01
Stam & Co Materieel B.V. - BTWnr NL004962680B01 (ondersteuning)

We kennen op dit moment 3 standplaatsen:
Heerhugowaard - Pascalstraat 17, 1704RD
Wormerveer - Oude Blaauwweg 5, 1521RN
Nieuwegein - Archimedesbaan 19, 3439ME

Algemeen
De basis van Stam & Co werd gelegd in 1951, toen het kabellassen nog de boventoon voerde. Sindsdien worden de ontwikkelingen op de bekabelingsmarkt nauwlettend in het oog gehouden. Tegenwoordig concentreert Stam & Co zich op het aanbieden van turn-key oplossingen. Trajecten starten doorgaans met ontwerp en engineering en lopen via mogelijke vergunningstrajecten over in een gedegen planning, waarna de uitvoering de uitgezette lijnen nauwkeurig en in overleg met de opdrachtgever volgt.

Van het begin tot het eind van dit traject worden de richtlijnen van de ISO9001,  VCA** en CKB nageleefd en periodiek door onze kwaliteitsafdeling getoetst. Dat garandeert kwaliteit en veiligheid en geeft u als opdrachtgever een vertrouwd gevoel.

Ondersteuning
Vanuit de hoofdvestiging in Heerhugowaard bedient Stam & Co klanten in heel Nederland, waar nodig met ondersteuning van regionale aansturing vanuit ambulante huisvesting.

In geval van storingen of calamiteiten zorgt onze storingsleider voor een geschikte ploeg mensen die accuraat ingrijpt.

Een optimale werking van de (communicatie)systemen is, zo weten wij uit ervaring, immers van cruciaal belang voor de opdrachtgever.

Ervaring
Stam & Co kan bogen op jarenlange ervaring in uiteenlopende infrastructurele en installatietechnische activiteiten. Het werkpakket loopt van het civieltechnische deel tot montage van hoogwaardige glasvezelverbindingen en van telefonie en data tot uitgebreide beveiligings- en branddetectiesystemen. Daarnaast behoren ook combinatiewerken - het in één arbeidsgang aanbrengen van kabels en leidingen - en openbare verlichting tot de kerntaken.

Van alle benodigde disciplines heeft  Stam & Co vakbekwame medewerkers in huis, die mede door onze certificering en de eisen van onze opdrachtgevers in permanente bijscholingstrajecten zitten, afgestemd op de huidige technieken. Vanzelfsprekend voldoen materieel en gereedschap van Stam & Co aan de eisen van deze tijd.

Opdrachtgevers van Stam & Co zijn te vinden in alle sectoren van het bedrijfsleven en de overheid, waaronder telecom-bedrijven en nutsbedrijven, wegen-bouwers, vervoermaatschappijen, sportverenigingen, gemeenten en kabelexploitanten.