Algemeen

Stam & Co Leidingwerken B.V. is de nieuwe naam voor een vertrouwde partner op het gebied van gas- en waterleidingen en rioleringssystemen voorheen bekend onder de naam LBU B.V. 

Vanuit de vestiging in Krommenie worden de werkzaamheden aangestuurd welke worden uitgevoerd in de gehele provincie Noord-Holland inclusief het Waddeneiland Texel.

De disciplines waar Stam & Co Leidingwerken B.V. werkzaamheden in verricht omvatten de aanleg, reconstructie, het onderhoud en het vervangen van alle leidingwerken voor gas, water, koude- en warmtesystemen, elektriciteit, telefonie, kabels voor informatievoorziening en riolering. Tevens worden combiwerkzaamheden van de diverse disciplines uitgevoerd.

Tot de opdrachtgevers behoren de nutsbedrijven, waterleidingbedrijven, waterschappen en gemeenten. Daarnaast worden ook met grote regelmaat werkzaamheden uitgevoerd voor particuliere opdrachtgevers en woningstichtingen.

Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen onze branche zijn wij lid van de Vakgroep Ondergondse Netwerken en Grondwaterbeheer (v/h Bolegbo-vok).