Werkenpakket

Combinatiewerk nieuwbouwprojecten
Al sinds tientallen jaren is Stam & Co Leidingwerken B.V. actief in de gecombineerde aanleg van leidingwerken op nieuwbouwprojecten. In deze combinatie wordt al het benodigde leidingwerk voor gas, water, elektriciteit, telefonie en informatie in één keer aangelegd zodat de overlast voor de omgeving zoveel mogelijk beperkt wordt. Het leidingwerk voor nieuwbouwprojecten wordt aangelegd vanaf de aansluiting op een bestaand net, via een aan te leggen distributienet tot in de meterkast van de aan te sluiten panden.
 

Combinatiewerk bestaande netten
Als er sprake is van een vervanging of reconstructie van een gedeelte van een leidingnet voor diverse disciplines, dit ten gevolge van wegreconstructies of capaciteitsverhoging treedt Stam & Co Leidingwerken B.V. vaak op als aannemende partij. Door de uitgebreide expertise kunnen we voor diverse opdrachtgevers werkzaamheden uitvoeren, zodat doorlooptijden worden ingekort en zodoende overlast wordt beperkt.
 

Solowerkzaamheden gas en water
Indien aanleg of vervanging van leidingen door onze opdrachtgevers gevraagd wordt is Stam & Co Leidingwerken B.V. een volwaardige partner. Door de jarenlange ervaring kunnen wij werkzaamheden uitvoeren aan diverse leidingen van uiteenlopende materialen. Zo is er kennis en ervaring aanwezig met de verwerking van PVC, PE, AluPE, GGY, NGY, CPE, AC, Staal bekleed en onbekleed, Koper, PB (Polybuteen) en GVK.

Rioleringen
Bij onze afdeling rioleringen staat jarenlange ervaring garant voor een verantwoorde uitvoering van rioleringswerken. Zo zijn er de afgelopen jaren vele projecten uitgevoerd in het kader van nieuwbouw en vervanging. Materialen die toegepast zijn voor de hoofdriolering waren PVC tot 500 mm, beton, gewapend, ongewapend en met plaatstalen kern tot 1000 mm en gietijzer tot 800 mm. Onderheide rioleringen, zinkerconstructies al of niet in damwandkuipen werden steeds vakkundig uitgevoerd. Ook de aanleg van drukrioleringssystemen behoort tot het takenpakket van onze afdeling rioleringen.

Specialiteiten
Het werkpakket van Stam & Co Leidingwerken B.V. omvat naast de reguliere werkzaamheden ook nog een aantal specialiteiten;

  • Het maken van kruisingen met wegen, waterlopen e.d. door middel van bestuurbare boringen, persingen of boogzinkers.
  • De renovatie van gemalen.
  • De aanleg van inpandig leidingwerk voor gas en/of water.
  • Het maken van spiegellassen in HPE.
  • Het stoppelen van HD gasleidingen.
  • Gaslekzoeken.
  • Digitaal inmeten en verzorgen van revisie.
  • Verwijderen van alle AC leidingwerken.
  • Het realiseren van complete werken op basis van Design en Construct.