Algemeen

De kwaliteit van de openbare verlichting is direct van invloed op ons gevoel van veiligheid. In dat besef heeft Stam & Co over een periode van een groot aantal jaren deskundigheid op het gebied van aanleg en onderhoud van openbare verlichting opgebouwd, waar u als opdrachtgever uw voordeel mee kunt doen.
Vanuit onze hoofdvestiging in Heerhugowaard en nevenvestiging in Amsterdam worden de openbare verlichtingswerkzaamheden aangestuurd.

Voor het remplaceerwerk (vervangen van lampen) en ander (preventief) onderhoud draait Stam & Co zijn hand niet om. Plaatsen, verplaatsen, vervangen en aansluiten van lichtmasten behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Ook het ontwerp van een verlichtingsplan met bijbehorend kabelnet kunnen wij verzorgen.

Een specialisme van de afdeling OV is het uitvoeren van een complete sanering. Daarbij wordt zowel de ondergrondse infrastructuur als de bovengrondse installatie compleet vernieuwd. Indien mogelijk worden meteen de overall schakelmogelijkheden aangepast aan de actuele wensen van de opdrachtgever. Doorgaans hebben dergelijke werken samenloop met de werken van andere nutsbedrijven.

De flexibiliteit van Stam & Co komt dan optimaal tot zijn recht. Voor het oplossen van storingen in de verlichting beschikt Stam & Co over een meetdienst, die de ‘kink' snel lokaliseert en verhelpt.