Algemeen

Ook op glasvezelgebied heeft Stam & Co een naam hoog te houden. Inmiddels behoren diverse grote telecomproviders tot onze klantenkring. De activiteiten starten met de ondergrondse en inpandige infrastructuur en eindigen bij de uiteindelijke klantaansluitingen op plaatsen die variëren van meterkasten tot ultramodern door ons gebouwde brand- en toegangs-beveiligde computerruimtes.
Bij telecomprojecten komt Stam & Co doorgaans al in beeld bij het voorbereidingstraject. De engineering, het aanvragen van de vereiste vergunningen en het informeren van andere belanghebbenden zijn in handen van de vaste contactpersonen binnen Stam & Co.

Bij glasvezel is het niet alleen het product dat telt, maar zeker ook de manier van verwerken. Voor de hoogste kwaliteit lassen zet Stam & Co speciale montagewagens in met vakbekwame mensen en de meest geavanceerde glasvezelapparatuur. Op die manier zijn wij in staat de las pas weg te leggen als deze voldoet aan de norm die de opdrachtgever stelt. Hiervoor worden uitgebreide meetrapportages overlegd.

Fiber-to-the-home
Nederland ‘verglaast' in hoog tempo door bijvoorbeeld het nastreven van fiber-to-the-home. Providers koesteren hun strategie en hun eigen techniek. Stam & Co anticipeert daarop door voor geëigende systemen passende expertise in huis te hebben. Dat heet multifunctionaliteit. Breednet, FlashNet, LiteNet, SafeNet, wat u ook wilt wij denken met u mee, waardoor u nooit tevergeefs een beroep doet op Stam & Co.